Quantcast

DIGI Sport vyhlásil soutěž o zájezd na španělskou La Ligu

| redakce | tisk

Zažij La Ligu naživo! je název originální soutěže, kterou ve spolupráci s projektem La Liga Santander Experience připravila televize DIGI Sport pro fanoušky španělské nejvyšší soutěže. Vítěz získá třídenní zájezd na duel velikonočního 32. kola mezi týmy FC Valencia a FC Sevilla.

Soutěže se mohou zúčastnit fanoušci z Česka a Slovenska, pokud do 5. února nahrají na facebookový profil DIGI Sport video o délce maximálně jedné minuty, na němž kreativním způsobem ukážou, čím je pro ně španělská La Liga výjimečná a proč by její atmosféru naživo měli zažít právě oni. Zvítězí ten fanoušek, jehož video získá nejvíce lajků,“ vysvětluje pravidla Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, která kanály DIGI Sport v České republice vysílá.

Vítěz soutěže získá třídenní letecký zájezd pro dva s ubytováním a se stravou do španělské Valencie, dvě vstupenky na zápas FC Valencia - FC Sevilla, možnost prohlídky zázemí stadionu i šaten, návštěvu mix zóny, kde hráči hodnotí zápas, i tiskové konference a dárkové předměty La Ligy.

Dalších devět účastníků soutěže získá originální dárkové balíčky nejvyšší španělské fotbalové soutěže. Více informací o soutěži se fanoušci dozvědí z videospotu na youtube kanále DIGI TV, a také na webové stránce cz.digi.tv/la-liga-nazivo/.

zdroj: Digi CZ





Reklama




Vybrané články