Quantcast

Kanály Orange Sport a CBS Drama skončily v Polsku

| redakce | tisk

Začátek roku 2017 byl ve znamení změn i na polském televizním trhu. V Polsku skončily dva tématické programy - sportovní kanál Orange Sport a rovněž seriálový a filmový program CBS Drama.

Orange Sport zahájil vysílání v Polsku v roce 2008. Stanice se zpočátku zaměřovala jen na sportovní přenosy. V roce 2009 bylo programové schéma rozšířeno o magazíny a další pořady se sportovním obsahem. V roce 2011 se provozovatel rozhodl ukončit provoz sesterského kanálu Orange Sport Info.

Na Nový rok 2017 skončila v Polsku také stanice CBS Drama provozovatele AMC Networks International. Stanice začala vysílat v Polsku v roce 201 pod názvem Club. V roce 2006 byla rebrandována na Zone Club a v roce 2010 na Club TV. Programové schéma stanice bylo složeno z pořadů a seriálů pro ženy. V roce 2012 byla stanice opět rebrandována na CBS Drama a rozšířena o filmy a seriály pro muže.

Kanál CBS Drama v Polsku skončil. Nicméně v Česku a na Slovensku pokračuje.

Portfolio AMC Networks International se aktuálně v Polsku skládá z programů SundanceTV (SD/HD), CBS Reality, CBS Action, CBS Europa (SD/HD), Extreme Sports Channel (SD/HD), AMC (SD/HD) a Polsat JimJam. U našich severních sousedů se také vysílá nelokalizovaná stanice Outdoor Channel (SD/HD).

CBS Drama a Orange Sport byly součástí nabídek satelitních platforem Orange TV Polska, Cyfrowy Polsat, nc+ a tamních kabelových sítí.

zdroj: satkurier.pl + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články