Quantcast

RRTV zajímá, proč skončila Barrandov Muzika na satelitu

| redakce | tiskobrázek k článku: RRTV zajímá, proč skončila Barrandov Muzika na satelitu

Českého regulátora RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) zajímá, proč skončila na satelitu stanice Barrandov Muzika. RRTV proto vyzvala provozovatele Barrandov Muzika s.r.o. k podání vysvětlení ve věci možného ukončení šíření programu Barrandov Muzika na satelitu.

Provozovatel televizní skupiny Barrandov se rozhodl k Novému roku 2017 provést úpravu ve své rodině programů. Původní hudební a zábavní televizi Barrandov Muzika nahradil novým mezinárodním programem Barrandov Family. Nová stanice s novým programovým schématem a logem není šířena přes satelit. Zůstává v pozemním vysílání v Česku i na Slovensku.

RRTV také provedla monitoring programu Barrandov Muzika dne 19.1.2017 a zjistila, že v tento den se stanice vysílala pod názvem „family barrandov bylo dříve muzika barrandov“, ačkoli podle v daném období platných licenčních podmínek měl být program vysílán pod názvem BARRANDOV MUZIKA. Z tohoto důvodu se regulátor rozhodl zahájit s provozovatelem Barrandov MUZIKA s.r.o. správní řízení pro možné porušení licenčních podmínek.

Rada také udělila souhlas provozovateli se změnou skutečností uvedených v žádosti spočívající v převodu obchodního podílu společníka Petera Ňuňeze ve výši 49 % na Mgr. Jaromíra Soukupa, a s tím související změnou seznamu společníků, změnou výše vkladů i obchodního podílu nabývajícího společníka.





Reklama




Vybrané články