Quantcast

Ruská MTS spustila balíčky se sportovními a filmovými programy

| redakce | tisk

Ruská satelitní pay-tv služba MTS oficiálně začala zákazníkům nabízet dva nové doplňkové balíčky Match! Futbol a Nastroj Kino! Platforma MTS se vysílá po velkou část území Ruska ze satelitu ABS 2 na pozici 75°E.

V minulých dnech se na kapacitě operátora MTS objevily nové filmové a sportovní programy. Nyní je nabízí svým abonentům v extra placených balíčcích.

Pro filmové fanoušky je určen balíček Nastroj Kino!, který obsahuje 5 programů z toho dva v HD rozlišení - Kinopremiera HD, Mužskoje kino HD a dále Kinosvidanie, Kinoserija a Kinohit. Balíček stojí 249 rublů měsíčně (cca 105 Kč měsíčně).

Kinopremiera HD přináší premiéry a novinky světové kinematografie z posledních dvou let. Mužskoje kino HD se zaměřuje na akční filmy a velkofilmy. Kinosvidanie vysílá filmy o lásce, romantice, komedie a psychologii vztahů. Kinosemja, jak název napovídá, vysílá filmy pro celou rodinu - děti i dospělé. Kinohit vysílá kasovní trháky - oblíbené zahraniční filmy, kultovní tituly, slavní herce a režiséry.

Sportovním fandům je určen nový balíček Match! Futbol, který obsahuje tři programy Match! Futbol 1, Match! Futbol 2 a Match! Futbol 3. Balíček zájemce pořídí za 380 rublů měsíčně (tj. cca 160 Kč).

Kanál Match! Futbol 1 se specializuje na Ligu mistrů UEFA, Evropskou ligu UEFA a utkání anglické fotbalové Premier League. Druhý program vysílá Ligu mistrů a Evropskou ligu UEFA a také španělskou fotbalovou La Ligu. I na třetím okruhu se vysílá LM a EL a dále také italská Serie A, německá Bundesliga a francouzská Ligue 1. Všechny tři sportovní programy jsou poskytovány v SD rozlišení.





Reklama




Vybrané články