Quantcast

Aprílové opáčko Comedy Clubu na Prima Comedy Central

| redakce | tisk

Bojíte se, kdo vás napálí tentokrát nebo se naopak rádi zasmějete povedenému aprílovému vtípku? První dubnový den je tradiční dobou pro nejrůznější žertíky a spoustu smíchu. Při této příležitosti připravila Prima Comedy Central maraton pořadu Comedy Club.

Fanoušci, kteří jsou mnohdy terčem humoru, si tak v sobotu večer mohou opět vychutnat nejapné žerty čtyř epizod z první i druhé série.

Aprílový den je synonymem pro žertování na účet druhých. Terčem nejrůznějších vtipů se však mohou lidé stát i kterýkoliv jiný den v roce. Své o tom ví i stand-up komici, kteří se svými výstupy nebojí „zaútočit“ na kde koho a rozhodně nepotřebují 1. duben, aby se pobavili.

Jak pravil Lukáš Pavlásek, ke spokojenosti správnému Čechovi stačí vychlazená plznička a sandále poskytující příjemné větrání ponožkám. A pak je tu ještě černý humor, bez něhož bychom nedali ani ránu. Dvojsmysly a každodenní strasti lidského života jsou rozhodně ostrými náboji komiků Comedy Clubu.

Adéla Elbel připomene své hodnoty v krásné jarní černi, stejně tak borec Karel Hynek své oční příběhy z hromadné dopravy. Nelze opomenout Miloše Knora a jeho problém s facebookovými matkami, nebo strastiplný život zrzavých lidí, který detailně popíše Tomáš Reitz.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články