Quantcast

Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky

| redakce | tisk

Skupina Nova na podzim 2017 představila novinky i pokračování úspěšných projektů. Mezi letošní nové projekty patří docu reality Malé lásky, která sleduje dění na gynekologicko-porodnické klinice a intimní okamžiky nastávajících rodičů a jejich miminek.

Na obrazovky se vrátí pokračování fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas, druhé série kriminálních seriálů Policie Modrava a Specialisté i premiérové díly populárních seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

Jako nejsledovanější česká televize si nesmírně vážíme velkého diváckého zájmu, který je pro nás zároveň motivace, abychom nabídli vše, co se od lídra trhu očekává. Právě proto jsme i letos výrazně investovali do naší programové nabídky a nových formátů. Vedle nových projektů, mezi které patří jak seriály lokální produkce, tak dokumentární reality pořad, jsme připravili pokračování našich úspěšných formátů,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Začátky vysílání pořadů:

PořadStart vysílání
SpecialistéPondělí 21. 8. 2017
UlicePondělí 21. 8. 2017
Ordinace v růžové zahradě 2Úterý 22. 8. 2017
Výměna manželekStředa 23. 8. 2017
Malé láskyStředa 23. 8. 2017
Tvoje tvář má známý hlasSobota 2. 9. 2017
Policie ModravaNeděle 27. 8. 2017

Podzimní dny na TV Nova
Pondělní večery na TV Nova budou patřit milovníkům napětí a nabídnou druhou sérii kriminálního seriálu Specialisté s novými příběhy z exteriérů Prahy a ještě atraktivnějším zpracováním. O spravedlnost se společně s hlavním vyšetřovatelem Davidem Prachařem postarají Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová a nově herec Jan Zadražil.

Úterky a čtvrtky zůstávají seriálovými dny a divákům přinesou jejich oblíbené pořady, na které jsou zvyklí. Těšit se samozřejmě mohou na pokračování již 13. sezóny Ordinace v růžové zahradě 2 i na pravidelné publicistické pořady Víkend nebo Prásk!.

Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky
▲ Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky

Středy představí příběhy z reálného života. Vedle stálice, reality show Výměna manželek, se na obrazovkách TV Nova ve středeční večery objeví nový dokumentární reality pořad Malé lásky. Díky němu diváci zblízka pohlédnou na intimní okamžiky nastávajících rodičů a poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů.

Pátky přinesou pohodu u českých filmů, jakými jsou premiéry Jak se zbavit nevěsty a Ostravak Ostravski, série Kameňák a Babovřesky, ale také populární filmy Probudím se včera, 10 pravidel jak sbalit holku, Slavnosti sněženek a další.

Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky
▲ Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky

Sobotní večer se ponese ve znamení pokračování úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas, ve které vystoupí nové tváře (Leona Machálková, Jan Kopečný, Aneta Krejčíková, Dalibor Gondík, Berenika Kohoutová, Tomáš Matonoha, Jitka Boho a Jan Maxián). V porotě usednou porotci Jakub Kohák, Janek Ledecký a nově Aleš Háma, v roli drama kouče se představí Martin Dejdar. V sobotu přes den pokračují oblíbené publicistické pořady Koření a Volejte Novu.

V nedělním prime time nabídne TV Nova na obrazovkách exkluzivní obsah. Mezi něj patří pokračování úspěšné kriminálky Policie Modrava, jejíž první série se v roce 2015 stala nejúspěšnějším českým kriminálním seriálem, když každý týden k televizním obrazovkám přilákala v průměru více než 2 miliony diváků (v CS 15-54). Po Policii Modrava následují Střepiny.

Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky
▲ Podzim na TV Nova: Policie Modrava i Malé lásky

Každý všední den se diváci TV Nova mohou těšit na nové díly svých oblíbených seriálů, zpravodajských i nezpravodajských pořadů. Seriál Ulice, který za první pololetí 2017 dosáhl v průměru 36,4% share (v CS 15-54) a který v meziročním srovnání vzrostl, vstupuje do své 13. sezóny a přinese nové zápletky i nové tváře. Pokračovat bude také soutěžní show Co na to Češi, Televizní noviny jako vždy přinesou aktuální zpravodajství z domova i ze světa, a každé všední ráno zpříjemní Snídaně s Novou.

Skupina Nova připravuje v současné době celou řadu dalších projektů. Jsou mezi nimi český detektivní seriál z právního prostředí Dáma a Král s Miroslavem Donutilem, Matějem Hádkem a Terezou Hofovou, dokumentární drama Příběhy českých zločinů s rekonstrukcemi skutečných případů, kterými provede Janek Kroupa, nebo reality show Mise nový domov. Ta dá šanci na nový začátek lidem, kteří se ocitli na samém dně. Tým v čele s moderátorkou Terezou Pergnerovou jim totiž ze stávajícího bydlení vykouzlí místo, kde budou mít možnost sbírat síly do života.

Podzim na tematických stanicích skupiny Nova
Podzimní programová schémata tematických stanic skupiny Nova nabídnou vše, na co jsou diváci zvyklí a u svých oblíbených stanic vyhledávají. Nova 2 již tradičně přivítá na podzim diváky seriálem Přátelé. Pokračovat budou také seriál Sex ve městě, sitkom Dva a půl chlapa i 2 $ocky s premiérovou VI. řadou nebo Mladí a hladoví s premiérovou III. - IV. řadou. Večerní hodiny nadále patří pravidelné zpravodajské relaci TN2. Nova Cinema přinese vedle populárních filmových snímků také několik premiér filmových trháků jako Interstellar, Whiplash nebo Black Mass: Špinavá hra.

Na Nova Action bude hned několik premiérových řad oblíbených pořadů (Válka skladů, Mistři zastavárny, Černá listina). Pokračovat budou také seriály Walker Texas Ranger, Agenti S.H.I.E.L.D. a další. Na milovníky ledního hokeje čekají již tradiční Pátky na ledu. Nova Gold pokračuje s nabídkou oblíbených seriálů, soutěžních pořadů i reality show ze zlatého fondu TV Nova. Děti si podvečer mohou užít ve společnosti animovaných hrdinů v rámci animovaného bloku Smíškové.

Sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 přinesou sportovním fanouškům atraktivní obsah. Hlavními pilíři na Nova Sport 1 budou i letos nejprestižnější hokejová liga světa NHL, Evropská liga UEFA, FA Cup, Community Shield, MotoGP, European PGA Tour a další. Nova Sport 2 se ponese znamení Mistrovství světa v šipkách, UFC, pěti prestižních evropských soutěží ragby, IndyCar, zápasů legendární NBA a mnoha dalšího.





Reklama




Vybrané články