Quantcast

Nova Sport 1 odvysílá největší zápas historie - Mayweather vs. McGregor

| redakce | tisk

Dlouho očekávaný boxerský zápas mezi neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem a MMA zápasníkem Conorem McGregorem uvidí živě i diváci v České republice a na Slovensku. Stanice Nova Sport 1 získala vysílací práva, a tak v neděli 27. srpna od 1:00 odvysílá kompletní galavečer z Las Vegas.

S velkým úspěchem vysíláme UFC, takže když bylo světu oznámeno, že největší hvězda UFC Conor McGregor půjde do ringu proti Mayweatherovi, nebylo o čem pochybovat. Prestižní zápas jsme chtěli získat a teď doufám, že tento mimořádný souboj si diváci na Nova Sport dosyta užijí,“ říká vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Nova Sport 1 odvysílá největší zápas historie - Mayweather vs. McGregor
▲ Nova Sport 1 odvysílá největší zápas historie - Mayweather vs. McGregor

To, co se pro mnohé odborníky zdálo nereálným krokem, se stalo skutečností, a tak se téměř dva roky po ukončení kariéry vrací do ringu Floyd Mayweather. Ten se s aktivní kariérou rozloučil v září 2015 s úctyhodnou bilancí 49 výher a žádné porážky. Čtyřicetiletý boxer ale bude čelit možná největší hvězdě bojových sportů současnosti - Conoru McGregorovi.

Irský zápasník je historicky prvním, který v UFC držel mistrovské pásy dvou váhových kategorií, a tak rozhodně není žádným začátečníkem. Přesto je ale považován za jednoznačného outsidera zápasu a boxerské legendy jako Mike Tyson mu nedávají žádnou šanci. I přesto je tento duel označován jako největší zápas historie.

Jak nakonec boxerský duel přezdívaný „The Money Fight“ dopadne, uvidí čeští a slovenští diváci na Nova Sport 1 a Voyo v neděli 27. srpna od 1:00, hlavní zápas by se měl vysílat od 5:30.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články