Quantcast

Léto s kanály skupiny Prima

| redakce | tisk

V nadcházející podzimní sezoně přinese skupina Prima další premiérové formáty. Celou řadu premiér přinese skupina Prima i v průběhu letních týdnů. Na hlavním kanále Prima se divákům představí Karel Roden a Barbora Bočková v televizní premiéře thrilleru Promlčeno nebo Jiří Langmajer a Martina Babišová ve snímku Minuta věčnosti.

Prima COOL nabídne o červencových pátečních večerech oddechovou zábavu především pro muže ve filmech Šprti na tahu, Na doraz, Hele, vole, kde mám káru? a Chlapi sobě. V srpnu pak diváky přenese do středověkého Estonska, kde se v hlavním městě Tallinnu pustí do vyšetřování v sérii snímků Apatykář Melchior.

Pozadu s premiérami nezůstane ani Prima MAX, která prázdniny odstartuje francouzskou komedií Rodinu si nevybereš, a v půlce léta nabídne napínavý film plný hollywoodských hvězd - Dokonalý trik.

Nového obsahu se dočkají i diváci kanálu Prima KRIMI - od poloviny července budou sobotní večery patřit sérii Severské vraždy.

Prima LOVE nabídne v průběhu prázdnin nové díly oblíbeného seriálu Spoutaná láska a na konci srpna na jejích obrazovkách zakotví zahraniční hit Domov na pobřeží, který nabídne divačkám poutavý příběh rodiny žijící na americkém pobřeží plný lásky a intrik.

V neposlední řadě přinese premiéru i Prima SHOW, která ukáže Ráj podle Bryana - úspěšnou zahraniční show mapující přestavbu luxusního hotelového resortu na Bahamách, do které se Bryanova rodina pustila svépomocí.





Reklama




Vybrané články