Quantcast

Persiana Fight HD - nový FTA kanál s bojovými sporty

| redakce | tisk | názory

Odstartoval nový bezplatný ( FTA) kanál ve vysokém rozlišení (HDTV) pod značkou Persiana. Provozovatel rozšířil své televizní portfolio o kanál pod názvem Persiana Fight.

Jak samotný název nové stanice napovídá, program je určen pro všechny fanoušky bojových sportů. Vysílání cílí především na persky hovořící publikum. Nicméně volné vysílání a přenosy / záznamy s anglickou audio stopou zvyšují atraktivitu programu i pro ostatní satelitní diváky, kteří mohou přijímat vysílání z pozice 52°E.

Persiana Fight HD - záběr z příjmu stanice
▲ Persiana Fight HD - záběr z příjmu stanice

Stanice Persiana Fight HD převzala programový slot po stanici 4Turk Plus v rámci DVB-S platformy společnosti Wide Network Solutions (WNS), na kmitočtu 11,221 GHz s vertikální polarizací na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat.

Vysílání je šířeno ve východním paprsku družice, což znamená, že příjem je možný v Čechách s parabolami již od průměru cca 60 cm, směrem na východ signál slábne a je nutné zvolit anténu o větším rozměru (od cca 90 cm).

Vedle zmíněné programové novinky se pod značkou Persiana vysílají také další stanice - další sportovní kanál Persiana Sports, dále zábavní stanice jako Persiana Cinema, Persiana Comedy, Persiana Family, Persiana Iranian, Persiana Junior, Persiana Korea, Persiana Music, Persiana Nostalgia, Persiana Sonati, Persiana Latino, Persiana Science a Persiana Rap.

technické parametry - Persiana Fight HD:

• TürkmenÄlem/Monacosat (52°E), freq. 11,221 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články