Quantcast

TV Nova z CS LINKu na pirátských dekodérech

| redakce | tisk

K zařazení programu TV Nova na kary TRADE and TECHNOLOGY (TaT) zbývá učinit poslední krok. Dnes přesně o půlnoci byl v paketu CS LINK připojen CAIDent 0D03, který patří dekódovacím kartám výše uvedeného distributora.

CAID 0D03 je u programu TV NOVA zatím pouze připojen. Na staré přístupové karty TaT zatím nepřicházejí žádná oprávnění k příjmu - majitelé těchto originálních karet program Novy zatím přijímat nemohou, pokud nezaplatí poplatek 399,-Kč za aktivaci programu. Na nových kartách je program automaticky zdarma.

Jiná situace je v současné době u pirátských dekodérů - karet, přístupových modulů a přijímačů s upraveným firmwarem o tzv. EMU. Na těchto přístrojích je zatím technicky možné přijímat celou základní nabídku CS LINKu - programy ČT, Primy a nově i TV Nova. V současné době je to paradoxní situace, kdy lze s neoficiálním dekodérem přijímat celou základní nabídku a s originální kartou to samé ale bez programu TV Nova.

Tento stav s neoficiálním příjmem základních programů (ČT, Primy a Nova) nepotrvá dlouho. Distributor karet TaT provádí výměnu starých karet za novější generaci. Po dokončení výměny dojde k odpojení starého systému kódování CryptoWorks a tím i k zamezení neoficiálního příjmu programů ČT, Primy a Novy, který se v posledních měsících značně rozmohl.





Reklama




Vybrané články