Quantcast

Super Sports Network v paketu KabelKiosk

| redakce | tiskobrázek k článku: Super Sports Network v paketu KabelKiosk

V dohledné době zahájí pravidelné vysílání nový německý sportovní kanál SSN - Super Sports Network. První testy probíhají v kabelové platformě francouzského satelitního operátora Eutelsat na družici Atlantic Bird 2.

SSN je nový sportovní kanál, který bude provozovat společnost SuperSportsNetwork AG. Vysílací licenci firma získala 15. září 2006 a platí 10 let.

Těžištěm Super Sports Network bude vysílání a přenos sportovních událostí a produkce sportovních pořadů. Diváci se mohou těšit na pořady o osobnostech sportu, show, magazíny o sportovních trendech, sportovní novinky, cestování, wellness atp. Kanál bude vysílat 24 hodiny denně, z toho 6 hodin budou tvořit bloky repríz. Ze sportů se diváci dočkají fotbalu, házené, basketbalu, motosportu, tenisu, badmintonu, plážového volejbalu, volné sporty, golf, atletiky a dalších.

Stanice bude v první fázi dostupná na satelitu Atlantic Bird 2 (8°W), na kmitočtu 12,649 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, kde již nyní probíhají nekódované testy. Se zahájením vysílání se počítá start i v IPTV. Výhledově také v mobilech v UMTS (během roku 2009). Stanici přes UMTS bude moci naladit 28,5 milionu uživatelů v Německu, 3,8 mil. v Rakousku a 2,6 mil. majitelů mobilů ve Švýcarsku.

KabelKiosk je kabelová platforma, která pro distribuci signálů využívá satelity Eutelsatu. Signály z KabelKiosk využívá více než 150 kabelových operátorů především v Německu, Rakousku a Švýcarsku.





Reklama




Vybrané články