Quantcast

Koncert pro Dianu v HDTV

| redakce | tisk

V neděli 1. července 2007 se na stadionu ve Wembley koná koncert, který připomene, že od tragické smrti Lady Diany, princezny z Walesu, uplynulo již 10 let. Lady Diana by letos oslavila 46. narozeniny.

Koncert jako vzpomínku na významnou osobnost bude v přímém přenosu vysílat v České republice pouze rozhlasová stanice Expresrádio (Praha, FM 90,3 MHz). Koncert na živo nebude přenášet žádná česká TV stanice. Pouze ČT přinese krátkou reportáž. Majitelé satelitních kompletů mohou koncert sledovat na německé nekódované stanici RTL-2 od 20:15 hodiny.

Účast na koncertu přislíbila celá řada interpretů - Andrew Lloyd Webber, Duran Duran, Fergie, James Morrison, Kanye West, Natasha Bedingfield, Orson, Pharrell Williams, Tom Jones, Bryan Ferry, Elton John, The Feeling, Joss Stone, Lily Allen, Nelly Furtado, P. Diddy, Rod Stewart, Take That, Status Quo, Will Young.

Přenos v HDTV kvalitě se bude vysílat na satelitu Eurobird 4 (4°E), na kmitočtu 11,056 GHz, pol. H, SR 26500, FEC 7/8, DVB-S/MPEG-2/HD. Je to feed pro televizi VH1.

zdroj: vl. zpráva + EnoSat





Reklama




Vybrané články