Quantcast

3 kanály Viacomu míří do paketu Premiere Star

| redakce | tisk

Programové nabídka balíku Premiere Star provozovatele platformy Premiere bude obsahovat také programy amerického koncernu Viacom. Vyplývá to z informací, které přinesl server TN.

Viacom do paketu Premiere Star dodá programy MTV Music, MTV Entertainment a Nick Premium. Dva ze tří programů se v premiéře představí na německém trhu. MTV Entertainment bude denně přinášet 4 hodiny klasické rockové hudby a také oblíbené zábavní formáty z rodiny kanálů MTV.

Kanál Nick Premium nabídne to nejlepší z produkce Nickelodeon. Stanice odstartuje pravděpodobně v prosinci letošního roku. Třetí z kanálů, které dodá Viacom, bude MTV Music. Hudební televize bez reklam a mluveného slova. Tuto stanici mohou diváci doposud přijímat z dekódovacích karet MTV Unlimited. MTV Music v nabídce Premiere Star bude od září.

Premiere Star je nový název pro programový balík dříve známý jako Premiere Sky. Záměrem provozovatele je přinést paket atraktivních kanálů a rozšířit zájem o služby Premiere. Premiere Star bude od startu obsahovat 13 stanic, ve střednědobém horizontu bude obsahovat až 20 TV kanálů. Služba bude využívat vysílací infrastrukturu Entavio a signál bude zakódován systémem Nagravision 2.





Reklama




Vybrané články