Quantcast

Magazín Bravo TV na hudební Óčko TV

| redakce | tisk

Zatímco hudební televize Óčko oslaví letos na podzim teprve páté narozeniny, hudební časopis BRAVO má na svém pomyslném dortu už 50 svíček!

Dalo by se říci, že k narozeninám si tato dvě média dala pomyslný dárek ve formě společného televizního projektu - BRAVO TV. Pokud je Vám tento název povědomí z německých televizí, pak se nepletete. Tam je tento magazín vysílán už 14 let. A ve čtvrtek 9. srpna 2007 v 16:30 (následně každý sudý čtvrtek a v repríze v neděli v 10:00) si BRAVO TV odbude i českou televizní premiéru. Na hudební televizi Óčko.

BRAVO TV nebude německou kopií, ale novým českým cool magazínem nejen ze světa showbusinessu. Jeho diváci v něm najdou rubriky, které budou společné právě s tištěnou verzí časopisu. Absolutní novinkou ve vysílání bude zařazování videoklipů s českým překladem. Přesně tak je čtenáři Brava znají z rubriky SONG BOOK. Samozřejmostí každého dílu je také atraktivní host.

Moderátorem magazínu je Pavel Cejnar, kterého diváci Óčka znají například z vysílání pořadu INBOX.

Magazín BRAVO TV je na českém mediálním trhu absolutní novinkou. Jde o první magazín tištěného média na televizní obrazovce.

zdroj: PR Óčko





Reklama




Vybrané články