Quantcast

Vyjádření hudební televize Óčko k informacím o změnách ve vysílání

| redakce | tisk

Již téměř pět let si hudební televize Óčku buduje na mediálním trhu pozici nejsledovanější neterestrické televize (podle výsledků Media Projektu sleduje hudební televizi Óčko denně 188 tisíc diváků. Týdně pak 721 tisíc.). Z důvodu upevnění této pozice se její vedení snaží neustále zkvalitňovat jak program, tak profesionalitu moderátorů. To sebou nese také nutné odchody některých moderátorů a příchody jiných. V průběhu září například v pořadu M-FASHION vystřídá po vzájemné dohodě Kateřinu Kristelovou nová posila v týmu Óčka, Elen Černá-Valentová. Kateřina Kristelová však z Óčka neodchází, pouze bude moderovat nový pořad.

Výměna Kateřiny v pořadu M-FASHION byla „nutným zlem“. Kromě Óčka má Kateřina Kristelová závazky i v jiných televizích a přechod pořadu M-FASHION na vyšší periodicitu jí neumožňoval toto skloubit. Óčko však o tak výraznou osobnost, jakou Kateřina bezesporu je, nechtělo přijít a proto po dohodě s producenty nového pořadu s pracovním názvem NIGHT INN, bylo Kateřině nabídnuto jeho moderování. Takže Kateřina Kristelová z obrazovky Óčka nezmizí, pouze přejde z pořadu do pořadu“ říká Silvie Antochová - Pecková, programová ředitelka Óčka.

V posledních dnech se množí i nepravdivé informace ohledně nekoncepčních změn a vyhazovů některých moderátorů z Óčka. I zde je však třeba uvést na pravou míru tyto informace. Z důvodu zkvalitnění programu dojde ke změně moderátora pořadu NATOČ SI SVŮJ KLIP, kdy Martina Franceho vystřídá Zdeněk Eška, kterého diváci Óčka znají například z pořadu DJ DIVÁK.

Martin France skončil v pořadu Natoč si svůj klip z důvodu nevyhovující formy moderování. Producenti pořadu se tuto skutečnost snažili napravit tak, že Martinovi přibírali partnerky k moderaci (Pamela nebo Renata Langmannová). Avšak ani tato skutečnost, bohužel, nepozvedla úroveň pořadu - spíš naopak, proto jsem se rozhodla pro výměnu moderátora“ vysvětluje Pecková. „Co se týká slečny Langmannové, pořad Natoč si svůj klip moderovala pouze jednou, v termínu dalšího natáčení měla dovolenou. Styl moderování slečny Langmannové je naprosto nevyhovující a stejně tak působil i v novém pořadu, který naše televize připravuje (pracovní název "Night Inn"). Po zhlédnutí pilotního dílu tohoto pořadu se jeho tvůrci sami rozhodli se slečnou Langmannovou nespolupracovat z důvodu naprosté nepoužitelnosti materiálu a já jsem jejich rozhodnutí pouze podpořila,“ dodává Pecková.

Výše zmiňované změny nejsou ve vysílání Óčka poslední na další se mohou diváci těšit právě v období pátých narozenin naší televize.

zdroj: PR Óčko





Reklama




Vybrané články