Quantcast

Vy jste naše hvězdy - podzimní kampaň na Nově

| redakce | tisk

Zítra, tedy v sobotu 1. září po Televizních novinách, se diváci TV Nova mohou těšit na moderně pojatou podzimní kampaň TV Nova Vy jste naše hvězdy, doplněnou o zcela nový grafický prvek Nova Spot.

Praha 31. srpna 2007 - „V konceptu, který nazýváme Vy jste naše hvězdy, přicházíme s galerií portrétů našich herců, ale také našich diváků. Všichni vystupují sami za sebe - proto je u každého snímku uvedeno křestní jméno, zaměstnání a místo. Smyslem je názorně ukázat, že hvězdami Novy nejsou jen tváře známé z obrazovky, ale i obyčejní lidé,“ říká kreativní ředitel TV Nova Michal Pacina. „Přicházíme také s novým identifikátorem, kterému říkáme Nova Spot - je to magický červený bod, kolem kterého se všechno otáčí. Používáme ho v lištách, ve vnitřní grafice a v řadě jiných aplikací. Nové je i firemní písmo naší televize. Přicházíme s fontem Novatica, který byl vytvořen speciálně pro naši televizi. Další novinkou je korporátní hudba Tadeáše Věrčáka.

TV Nova se svým divákem počítá, je středem její pozornosti. V nově natočených upoutávkách se mísí realita s fikcí. Život diváků se díky práci grafiků a filmařů prolíná s filmovým a televizním světem. Na podzimní kampani spolupracujeme se známými českými filmovými režiséry. První část byla natočena Jiřím Vejdělkem, kterého během kampaně doplní dva další přední tvůrci. TV Nova výrazně podporuje český film, právě proto byli osloveni režiséři filmoví,“ říká generální ředitel TV Nova Petr Dvořák.

zdroj: PR TV Nova





Reklama




Vybrané články