Quantcast

Podzimní program na Galaxii sport

| redakce | tisk

Od 1. října dojde k úpravě vysílací skladby sportovního programu Galaxie sport. Hlavní změnu diváci pocítí ve větší pravidelnosti pořadů, pevné periodicitě sportovního zpravodajství (Sportovního Expresu) a větší vyhraněnosti hlavního vysílacího času jednotlivých dnů. Každý den bude tématicky zaměřen, graficky a barevně rozlišen. V novém podzimním programu diváci najdou nejen sporty a pořady, které již tradičně mohli na Galaxii sport sledovat, ale také zcela nové pořady, které si jistě také najdou svého diváka.

Podzimní program na Galaxie sport bude mít následující podobu:

Pondělí - Večer s anglickou Premier League

Úterý - Večer bojových sportů

Středa - Večer světového fotbalu

Čtvrtek - Večer sportovních magazínů

Pátek - Hokejový večer s kanadsko-americkou NHL

Sobota - Odpoledne s Premier League a večer s NHL

Neděle - Večer amerických sportů

Již z názvu je zřejmé, že pondělní „Večer s anglickou Premier League“ potěší především fotbalové fanoušky. Ve 20:00 hodin tento večer odstartuje 90-ti minutové komentované studio nazvané Týden v Premier League, ve kterém moderátor společně s hostem shrne nejzajímavější události uplynulého kola. Následovat bude buď přímý přenos ligové dohrávky nebo nezkrácený záznam atraktivního víkendového zápasu.

Úterní večer zaplní úplná novinka v programu Galaxie sport. Pro příznivce bojových sportů jsem připravili tzv. Bojové úterý. Náplní tohoto komponovaného „Večera bojových sportů“ budou záznamy a sestřihy zápasů boxu, kickboxu, K1, ultimate fight a wrestlingu. Na exkluzivní sestřihy nejlepších světových boxerských zápasů diváky pozve mimo jiné také známý hollywoodský herec Sylvester Stallone. Nebude chybět ani magazín bojových sportů. Bojové úterý začíná ve 20:00 hodin.

Ve středu se s „Večerem světového fotbalu“ vrátíme na zelené trávníky. Opět ve 20:00 hodin uvedeme hodinový magazín Světový fotbal. Poté bude následovat záznam zápasu nejprestižnější ligy světa anglické Premier League.

Čtvrteční „Večer sportovních magazínů“ bude ve znamení dokumentů a magazínů. Některé z nich budou již známé z obrazovky Galaxie sport, ostatní budou novinkou. Večer odstartujeme již tradičně ve 20.00 hodin s magazínem Trans World Sport, navazovat bude ve 21:10 hodin tenisový Magazín ATP a ve 21:35 hodin večer završí Magazín Motor sport.

Samozřejmě nezapomeneme ani na hokejové příznivce. Kanadsko-americké NHL věnujeme páteční večer. Součástí bude opět hodinový komentovaný sestřih Týden v NHL, který shrne nejzajímavější momenty ze zápasů uplynulého týdne. Poté se ze záznamu přeneseme do zámoří a zhlédneme záznam nočního utkání. Tento zápas bude jakýmsi předkrmem před hlavní událostí večera, tj. přímým přenosem nočního utkání NHL, který bude zpravidla začínat v 1:05 hodin.

Víkendová smršť přímých přenosů nepustí fotbalové, hokejové a ani basketbalové fanoušky od televizních obrazovek. Premier League Preview zahájí každou sobotu od 13:00 hodin tzv. „Víkend plný přímých přenosů“. Následovat budou tři odpolední přímé přenosy anglické Premier League a večerní a noční přímý přenos kanadsko-americké NHL.

V podobném duchu budeme pokračovat i v neděli, kdy odpoledne odvysíláme další dva přímé přenosy z anglické Premier League. Nicméně nedělní večer bude především „Večerem amerických sportů“. Jako úplnou novinku zařazujeme do vysílání Galaxie sport přímé přenosy z Ligy amerického fotbalu NFL. Vedle baseballu a hokeje patří americký fotbal k nejsledovanějším zámořským sportům. V neděli nebude však chybět ani přímý přenos z vybraného utkání NBA a oblíbený magazín NBA Action.

Sportovní televizní stanice Galaxie sport vysílá v České a Slovenské republice více než 5 let a za dobu svého vysílání si našla mnoho pravidelných diváků, fanoušků a nadšenců. Věříme, že i další novinky v programu potěší a přilákají další diváky ke sledování Galaxie sport. Pro aktuální program Galaxie sport sledujte webové stránky galaxie-sport.cz.

zdroj: PR Galaxie Sport





Reklama




Vybrané články