Quantcast

Média a svět na ČT24 bude tentokrát o Prima TV

| redakce | tisk

Pravidelný diskusní pořad Média a svět tentokrát věnuje pozornost další soukromé televizní stanici v České republice. O minulosti, současnosti i budoucnosti Prima TV přijde debatovat její výkonný ředitel Petr Chajda. Sledujte v neděli 18. listopadu na zpravodajském kanálu ČT24 od 16.33 hodin.

Prima TV získala svého času vysílací frekvenci po federální televizi. Rozjezd této soukromé stanice provázely komplikace a potíže se jí nevyhýbají ani dnes. Původně rodinná televize zacílená převážně na ženské publikum se po vstupu nového majitele rozhodla změnit programovou strategii a přišla s novými formáty: Vyvolení, Trosečník a Bar. Poslední dva skončily fiaskem, sledovanost třetí řady Vyvolených také skomírá. Prima je však přesvědčena, že se této reality-show daří, a nadále plánuje oslovovat zejména mladé diváky. Chce tak dohánět Novu? Srovnávat se s ní?

Pokud ano, pak se může stát, že se jí začne podobat, a to by byla chyba. Prima by měla víc sázet na to, co uměla a snad ještě umí. Ne spoléhat na velké hollywoodské filmy“, glosují situaci mediální odborníci a kritici. Ve své reportáži je oslovil Petr Vybíral. Odpovídal mu publicista Jan Potůček z Reflexu, mediální expert z Fakulty sociálních věd Milan Šmíd a tiskový mluvčí Prima TV Ladislav Pavlík.

Pozvání do studia přijal výkonný ředitel Prima TV Petr Chajda. S moderátorem Petrem Skočdopolem bude diskutovat o tom, jaká překvapení připravuje Prima od příštího roku, jak se vypořádá s nepříjemnostmi kolem regionálního vysílání a jaká bude v digitálním věku?

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články