Quantcast

Nova Cinema již brzy na UPC Direct?

| Martin Vyleťal | tisk

Nový filmový a seriálový kanál Nova Cinema společnosti CET21, kterou kontroluje společnost CME, se zřejmě již brzy objeví na satelitní pay-tv platformě UPC Direct. V současné době již probíhají technické testy.

Divák najde test programu Nova Cinema v paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G (19,2°E), na kmitočtu 12,382 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, video PID 201, audio PID 212, ID: Test Service. V současné době se na těchto parametrech vysílá pouze zvuk, který v době zveřejnění této informace nebyl kódován, takže jej mohli přijímat i neabonenti UPC Direct.

Podle původních oficiálních informací se má program Nova Cinema objevit na UPC Direct během prvního kvartálu příštího roku. Vše nasvědčuje tomu, že tuto stanici naladí klienti placené služby v České republice již v tomto roce.

Kanál Nova Cinema odstartoval 1. prosince 2007. Od počátku je dostupný v satelitních platformách CS Link a Digi TV a dále v řadě kabelových sítí včetně UPC a nově také v IPTV platformách O2TV a Volný.





Reklama




Vybrané články