Quantcast

Turner Latin America a Fashion TV přes RRSAT

| redakce | tisk

Společnost RRsat Global Communications Network podepsala kontrakt s Turner Broadcasting System (TBS) Latin America, Inc. na distribuci, prodeje reklamy a podpory značky Fashion TV v oblasti Latinské Ameriky.

Součástí smlouvy Turner Latin America je pokračování distribuce programu Fashion TV (FTV) v Latinské Americe a Karibiku a v USA. Turner bude také zajišťovat prodej reklamy a marketing pro FTV v těchto regionech. K distribuci signálu bude FTV používat satelit Intelsat 907, RRsat zajistí uplinkové služby včetně kódování, konverze do NTSC. Družice signálem pokryje Severní Ameriku.

Fashion TV je první celosvětový kanál věnovaný módě, kráse, designu a životnímu stylu. Stanice byla založena v Paříži v roce 1997. Fashion TV 24 hodiny denně 7 dní v týdnu přes kabelové a satelitní sítě pro více než 400 miliónu domácností ve 202 zemích a teritoriích po celém světě a jde o největší celosvětové médium věnované módě.

Turner Broadcasting System, Inc., je dceřiná společnosti Time Warner Inc., největšího producenta zpráv a zábavních produktů po celém světě. Turner Broadcasting System Latin America, Inc. zajišťuje v regionu distribuci vlastních programů Boomerang, Cartoon Network, TNT, TCM Classic Hollywood, CNN en Espanol, CNN International a CNN Headline News a dále stanic Fashion TV, HTV, Infinito, I.Sat, MuchMusic, Retro a Space.

RRsat Global Communications Network Ltd. je globálním distributorem služeb, TV a R programů. Dnes zajišťuje distribuci přes 400 TV a R stanic, které pokrývají více než 150 zemí.





Reklama




Vybrané články