Quantcast

Nově v Digi TV: Sport 1 Romania a TV Paprika

| Martin Vyleťal | tisk

Satelitní placená televize Digi TV opět rozšiřuje nabídku - tentokrát potěší diváky v Rumunsku a Maďarsku. V nabídce platformy se od dnešního dne vysílají stanice Sport 1 (rumunská mutace) a TV Paprika.

Kanál Sport 1 se vysílá v rumunské programové verzi pouze pro rumunský trh. Stanice vysílá přímé přenosy a záznamy hokejových a fotbalových utkání, dále box a stolní tenis aj. Kanál Sport 1 se vysílá také v České republice a na Slovensku. Je zde šířen v české verzi jako základní kanál a vedle Digi TV je dostupný i v UPC Direct.

TV Paprika je maďarský kanál věnovaný gastronomii. K velkému překvapení se na Digi TV vysílá jen v maďarské verzi, která je dostupná i pro české abonenty. Stejný program se vysílá i na UPC Direct, kde je dostupný v maďarštině i češtině.

Oba nové programy Sport 1 Romania a TV Paprika se vysílají z nového transpondéru služby - na satelitu Intelsat 10-02 (1°W), na kmitočtu 12,717 GHz, polarizace vertikální, SR 18400, FEC 3/4. Sport 1 je umístěn na bývalou pozici HD test kanálu. Signály stanic jsou kódovány systémem Nagravision 2 CAS 6.





Reklama




Vybrané články