Quantcast

Zprávy TV Prima v novém čase s 1,4 miliony diváky

| redakce | tisk

Zprávy TV Prima odvysílala Prima TV 4. února poprvé v novém čase - v 19:30 hodin. V první den vysílání výrazně uspěly. Vybralo si je 1,430 milionu diváků starších patnáct let.

Potvrdil se náš záměr a obchodní odhad zaměřit se na čas mezi devatenáctou a dvacátou hodinou. Jak Milionář, tak Zprávy TV Prima velmi dobře zafungovaly,“ řekl dnes výkonný ředitel TV Prima Petr Chajda, který označil čas před dvacátou hodinou za klíčový pro start prime timu.

Od 19.30 Zprávy TV Prima sledovalo 34,9 % diváků starších patnácti let přítomných v době vysílání u televizních obrazovek. „Z tohoto výsledku jsem v příjemném šoku. Moc si vážím toho, že si nás diváci vybrali; nechceme je ani nadále zklamat. Věřím, že nám zůstanou věrní, a já mohu slíbit, že se k nim nikdy neotočíme zády,“ dodal šéfredaktor zpravodajství TV Prima Pavel Zuna.

Zábavná soutěž Hádej, kdo jsem! byla včera leaderem na trhu, sledovalo ji 33,8 % diváků starších patnácti let v době vysílání přítomných u televizních obrazovek, což představuje 1,323 milionu diváků.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články