Quantcast

Televízia Nautik se přejmenuje na TELEVÍZO

| Martin Vyleťal | tisk

Slovenskou tématickou televizi Nautik čeká důležitá proměna. V dohledné době bude stanice přejmenována na TELEVÍZO. Je to název, který Nautik TV doposud používal pro bloky inzerce.

Vedle změny názvu stanice se změní i celá programová nabídka TLEVÍZO. Nepůjde ale o čistě inzerentní televizi. Podle nové programové specifikace bude zpravodajství tvořit 4 procenta vysílacího času v běžném týdnu. Zachována bude i publicistika ve stejném poměru. Přibližně 15 procent vysílacího času budou tvořit dokumentární firmy, dramatická tvorba včetně hraných filmů (0,93%). Největší podíl budou mít zábavní programy (64,81%), kam patří i kvizové a věštecké relace, které se na Nautiku objevují už dnes. Hudebním programům věnuje TELEVÍZO 3,1 procenta vysílacího času, vzdělávání (6,36% a sportovním relacím (1,86%), píše RadioTV.sk.

Nautik TV vysílá v některých kabelových sítích na Slovensku a také v České republice. Slovenská UPC po přehodnocení obsahu programu Nautik vyřadila stanici ze své nabídky. Stanice je dostupná volně na satelitu Thor 3 (0,8°W). Z nedaleké pozice (1°W) vysílá i placená televize Digi TV.

Další informace k změnám televize Nautik na TELEVÍZO přináší www.radiotv.sk .





Reklama




Vybrané články