Quantcast

ČT: Prodloužení termínu veřejné obchodní soutěže k multiplexu veřejné služby

| redakce | tisk

Kvůli upřesnění některých technických a organizačních parametrů ve výsledné verzi TPP bude upraven zadávací materiál veřejné obchodní soutěže na poskytování služeb souvisejících s výstavbou a provozem multiplexu veřejné služby. Česká televize také prodlouží termín pro odevzdání soutěžních návrhů.

Na základě vypořádání připomínek k Technickému plánu přechodu (TPP) od analogového k digitálnímu vysílání sdělil Český telekomunikační úřad České televizi, že bude provedeno upřesnění některých technických a organizačních parametrů uvedených v původním návrhu TPP, které mají vliv i na výstavbu a provoz multiplexu veřejné služby a musí se tedy rovněž promítnout do zadávacího materiálu veřejné obchodní soutěže na poskytování služeb souvisejících s jeho výstavbou a provozem, vyhlášené Českou televizí.

Z těchto důvodů prodlužuje Česká televize v souladu s podmínkami zveřejněné obchodní soutěže termín pro odevzdání soutěžních návrhů. Nová lhůta bude stanovena po zapracování změn do zadávací dokumentace. Ostatní podmínky soutěže se nemění.

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články