Quantcast

Formule 1 startuje na TV Nova již tuto neděli

| redakce | tisk

V neděli 16. března se na obrazovkách TV Nova opět rozjedou vozy Formule 1. V úvodním závodě nové sezóny této královské disciplíny motorismu budou jejich piloti bojovat o prvenství ve Velké ceně Austrálie. Všech 18 Velkých cen F1 letošního ročníku odvysílá Nova v přímém přenosu z nového studia ve zpravodajském centru s novými znělkami, předěly a v nové grafické podobě.

V neděli 16. března startuje na okruhu v Melbourne nový ročník mistrovství světa vozů Formule 1 a Nova bude opět u toho. Boj pilotů o prvenství ve Velké ceně Austrálie uvidí diváci v přímém přenosu od 05.00 hodin.

Stejně jako před dvěma lety i letos je Formule 1 největším sportovním projektem TV Nova. V přímém přenosu bude odvysíláno všech 18 Velkých cen a až na pár výjimek čeká na diváky před začátkem každého závodu i po jeho skončení speciální Studio F1. Jeho moderátor Martin Pouva si bude zvát do studia zajímavé hosty a divákům opět naservíruje spoustu rozborů a perliček ze zákulisí tohoto motoristického sportu.

Letošní seriál F1 bude místo Petra Horáka nově komentovat Tomáš Richtr, který se Formuli 1 aktivně věnuje již deset let (viz příloha). V roli spolukomentátora a reportéra se představí znovu Pavel Turek, jeden z největších expertů na F1 v České republice, který několik let pracoval v manažerské pozici ve stáji McLaren. Dalším členem týmu je reportér Ivan Krákora, jenž má za úkol připravovat reportáže do studií F1.

Na sezónu 2008 jsme pro diváky přichystali novou tvář Formule 1. Vysílat se bude z nového studia ve zpravodajském centru, kde budeme hodně využívat moderní plazmovou stěnu. Připravena je také nová grafická podoba projektu a nové znělky a předěly,“ upozorňuje šéf Sportovní redakce Dušan Mendel.

TV Nova chce letos rovněž více posílit motoristické zpravodajství, proto na vybrané závody F1 v Evropě pojede speciální štáb, který bude posílat aktuální materiály i do Sportovních novin.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články