Quantcast

RRSAT je připraven na distribuci HDTV programů

| redakce | tisk

Společnost RRsat Global Communications Network Ltd. je již vybaven zařízením pro distribuci programů ve vysokém rozlišení (HDTV) a zvuku v Dolby Digital 5.1. Nové HD zařízení provozovatele uplinků rozšíří distribuci programů. V současné době přenáší přes 90 programů, v globální distribuci je to více než 400 televizních a rozhlasových stanic.

Nová infrastruktura RRsat je připravena na příjem obsahu ze všech kontinentů, širokým rozsahem přenosových médií a schopnost konvertovat tyto materiály do různých formátů. RRsat nyní může programy v high-definition TV (HD) šířit po celém světě.

RRsat je rychle rostoucí poskytovatel komletních služeb a globální distribuce televizních a rozhlasových programů. Kapacitu využívá na satelitech po celém světě. V Evropě využívá mj. 3 transpondéry na satelitech Hot Bird (13°E; 10,971 GHz, 11,013 GHz a 12,207 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4) a Eurobird 9 (9°E, 11,843 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4) a zajišťuje distribuci programů jako Bridge TV, Music Box RU, TRT International, GOD Channel, AIT International, Fashion TV, F-Men, VTV4, SVT Europa a mnoha dalších.





Reklama




Vybrané články