Quantcast

Firma TelDaFax začala nabízet Tooway v Německu

| redakce | tisk

Společnost TelDaFax Communications GmbH bude zajišťovat distribuci broadbandových služeb Tooway v Německu. Společnost již podepsala kontrakt se Skylogic, dceřinou společností Eutelsatu.

Tooway je přístup k širokopásmovému internetu pro zákazníky v oblastech, které nejsou pokryty jinými způsoby připojení k internetu. Společnost TelDaFax Communications rozšíří portfolio svých služeb o broadbandové řešení k satelitnímu internetu Tooway. Zákazník vedle satelitní paraboly a PC potřebuje ještě příslušný modem.

Pro službu Tooway bude společnost TelDaFax Communications využívat transpondérovou kapacitu v Ku pásmu na satelitu Eurobird 3 (33°E), který pokrývá silným signálem regionálním svazkem

Službu Tooway bude TelDaFax nabízet na všech klíčových evropských trzích - v Německu, Francii, Itálii, Španělsku, Bulharsku a Švýcarsku. Tooway je obousměrný internet ze satelitu založený na SurfBeam DOCSIS ViaSatu. Uživatel nepotřebuje k využívání služby žádný jiný typ připojení k internetu. Obdobnou službu pod názvem SurfBeam funguje v Severní Americe již tři roky a má více než 400 tisíc uživatelů.





Reklama




Vybrané články