Quantcast

Léto na plné otáčky na Nově

| redakce | tisk

Ačkoli prázdniny obvykle bývají časem odpočinku a sladkého nicnedělání, televize Nova letos zvolila jinou strategii a rozjede LÉTO NA PLNÉ OTÁČKY. Diváky v něm čeká spousta premiérových filmů a seriálů a zbude prostor i pro sport.

ZAHRANIČNÍ SERIÁLY
Pondělí budeme trávit se psím géniem, policejním vlčákem Rexem, v deváté řadě italsko-rakouského seriálu Návrat komisaře Rexe (20:00). Novým Rexovým pánem je tentokrát blonďatý italský vyšetřovatel Lorenzo Fabbri. Poté nám bratři Don a Charlie Eppesovi v seriálu Vražedná čísla (21:00) dokáží, že kriminální případy lze vyřešit i prostřednictvím matematických výpočtů. O něco později pak předvede své schopnosti agent FBI Jack Bauer a za pouhý jeden den, rozdělený po hodinách na 24 dílů, zachrání uneseného ministra obrany a jeho dceru a zabrání katastrofě obrovského rozsahu. To vše ve čtvrté řadě seriálu 24 hodin (22:00).

V úterý si užijeme tropického podnebí a nočního života floridského Miami, kde krimialisté ze seriálu Kriminálka Mimami IV (21:50), v čele s ryšavým Horaciem Cainem, řeší ty nejzáhadnější zločiny.

Středa je věnovaná pokračováním seriálů Beze stopy VI (20:00) a Odložené případy V (21:00).

Ve čtvrtek nás v New Yorku čeká poručík Mack Taylor a jeho tým detektivů z druhé řady seriálu Kriminálka New York (21:35).

Každý prázdninový všední den se ještě budeme setkávat s Charliem a Alanem Harperovými a malým Jakem v seriálu Dva a půl chlapa IV, V (17:20), Dr. House I, II (18:45) nám zopakuje své léčebné postupy a Kronika divočiny, seriál dokumentů z kolekce National Geographic nám přiblíží fascinující svět zvířat (09:25).
Další vynikající dokumentární seriál Velké Británie Vteřiny před katastrofou uvidíme vždy v sobotu v 09:25.

ČESKÉ SERIÁLY
Oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě a Ulice budou mít již tradičně zasloužené prázdniny, a tak se budeme s českými herci setkávat v reprízách seriálů Redakce I, II, III (po - pá v 17:20), Policajti z předměstí (st ve 21:50) a On je žena! (ne 11:00), který po jeho skončení nahradí Malý pitaval z velkého města (ne 11:00).

FILMY
Kriminální a válečné pondělky nabídnou kromě zmíněných seriálů snímky Jackie Brown (P), Mizerové, Za nepřátelskou linií, Patriot a všechny tři filmy Policajt v Beverly Hills.

Rodinné úterky hostí především pohádky, jako např. Kouzelný měšec, Pták Ohnivák, Jezerní královna, Z pekla štěstí 1, 2, Shrek, Hledá se Nemo.

Středy jsou věnovány krimiseriálům.

Dramatické a katastrofické čtvrtky uvedou filmy s příznačnými názvy Pandemie (P), Paranoia, Země v ohrožení (P), Jasné nebezpečí, ale mj. také dvě bondovky Zítřek nikdy neumírá a Jeden svět nestačí.

Červencové pátky s českými filmy potěší klasikou: Na samotě u lesa, Dědictví aneb Kurvahošigutentag, Trhala fialky dynamitem, Copak je to za vojáka...

V srpnu je vystřídají vesměs filmy USA - Loupež po italsku, Ztracené (P), Jsem agent, Spider-man, Anakonda či Skála.

Soboty budou ve znamení dobrodružných filmů, thrillerů a komedií, mezi nimiž nesmějí chybět snímky Ohnivý oceán (P), Rytíři nebes (P), Mr. & Mrs. Smith, Tajemné okno (P), Leon, Výplata, Mušketýr (P), Žít po svém (P), Rafťáci, Rande s celebritou, Zpátky na zem, Poslední výstřel (P), Kate & Leopold (P).

Neděle přinesou romantiku a opět komedie, mj. Těžce zamilován, Jen blázni spěchají, Taková normální holka (P), Ach, ty ženy!, Stepfordské paničky, Nekecej a pádluj.

Léto na plné otáčky přinese i přímé přenosy a záznamy několika sportovních událostí: Čtyři závody mistrovství světa vozů formule 1 (6. 7., 20. 7., 3. 8., 24. 8.), fotbalové utkání Anglie - Česká republika (20. 8.) a Red Bull X - Fighters 2008, nejznámější freestyle motokrosový závod (18. 7.).

Pořady, které se nebudou přes léto vysílat:
Víkend, Na vlastní oči, 112, Eso, Koření, Rady ptáka Loskutáka, Občanské judo, Střepiny. Mr. GS, Ulice, Ordinace v růžové zahradě.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články