Quantcast

Omko Digital a.s. otevírá provozovnu i v Praze

| redakce | tisk

Firma Omko Digital a.s., jeden z největších dodavatelů příslušenství pro digitální příjem TV a R, otevřela 9 června již čtvrtou kamennou prodejnu, nyní v Praze 9, v areálu na ulici Ocelářská 9, vedle O2 Arény.

Značka Omko je na trhu známá již více než 15 let. V roce 2007 přešla původní firma Omko z fyzické osoby na akciovou společnost Omko Digital a.s.

Firma Omko Digital a.s. patří mezi největší firmy v ČR ve svém oboru. Na adrese www.omko.cz provozuje specializovaný internetový velkoobchod i maloobchod, navíc dnes již 4 kamenné prodejny, z toho 2 v Brně, po jedné v Ostravě a v Praze.

Omko Digital a.s. je však především autorizovaným distributorem značek Technisat, Dreambox i dalších. Na centrále v Brně (Kaštanova 62, vedle Makra) má vlastní technické ověřovací pracoviště, zaměstnává mnoho vzdělaných a technicky zdatných pracovníků. Díky technické spolupráci s výrobci i provozovateli vysílání dodává Omko Digital a.s. prostřednictvím dalších tisíců prodejců nejen na český trh jen značkové a prověřené přístroje i veškeré příslušenství pro příjem nejen české digitální televize.

Nová pražská pobočka firmy Omko Digital a.s. je zaměřena stejně jako její ostatní provozovny na poradenství, velkoobchodní i maloobchodní prodej zařízení především pro příjem české digitální televize ze satelitu i z pozemního vysílání, zajištění montáží a servisu individuálních i společných TV rozvodů. Zatím spíše skromnější provozovna v Praze bude v areálu Ocelářská 9 vedle O2 Arény postupně rozšiřována do dalších prostor a objektů. Podrobné informace a kontakty získáte na www.omko.cz .

zdroj: PR Omko Digital





Reklama




Vybrané články