Quantcast

TV Nova představila podzimní novinky

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Nova představila podzimní novinky

Česká komerční jednička TV Nova ve čtvrtek představila programové novinky, které představí divákům na konci léta a začátkem podzimu. Ve vysílání se objeví osvědčené programové tituly jako další řada seriálu Ulice, Pojišťovna štěstí a Ordinace v růžové zahradě. Nebudou ale chybět ani novinky - seriály, sitcomy, talk show a filmy.

Od 10. září každou středu ve 20:00 hodin bude TV Nova vysílat cyklus 12 televizních filmů Soukromé pasti s nejlepšími českými a slovenskými herci. Příběhy se natáčely v exteriérech v Praze, Karlových Varech a Nymburce a jsou o současných ženách, které se dostaly do vypjatých životních situací. V cyklu hraní např. Libuše Šafránková, Jiří Bartoška, Emília Vášáryová, Eliška Balzerová a mnoho dalších.

Na obrazovky TV Nova se vrací formát situačních komedií - sitcom s Comebackem. Nový původní sitcom Comeback těží z generačního střetu otce Tomáše, bývalého popového zpěváka, jenž slavil úspěch v 80. letech a v hudební branži je znám pod pseudonymem Tomi Paci, a jeho sedmnáctileté dcery Ivy, již vychovává spolu se svým nevlastním bratrem Ozzákem.

Od 1.9.2008 bude TV Nova vysílat každé pondělí ve 20:00 hodin patnáctidílný kriminální seriál inspirovaný skutečnými případy Kriminálka Anděl. Seriál se natáčel v Mladé Boleslavi, Praze i v Bratislavě. V hlavních rolích se zde objeví Martin Stropnický, David Švehlík, Marek Taclík, Helena Dvořáková a další.

Neviňátka aneb upřímnost na zabití. To je název talk show Pavlíny Wolfové, kterou Nova bude vysílat od 7. září každou neděli od 17:30 hodin.

Během podzimu diváci na TV Nova uvidí v premiéře filmy Občan Havel, Obsluhoval jsem anglického krále, Bestiář, Svatba na bitevním poli, dále World Trade Center, Válka světů, Princ a já 2, Hitch: Lék pro moderního muže, Next, Stealth: Přísně tajná mise, Legenda o Zorrovi a řadu dalších.





Reklama




Vybrané články