Quantcast

QuickMedia IPTV rozšiřuje nabídku o balíček Plus 1

| redakce | tisk

Společnost HDD, s.r.o., poskytovatel IPTV řešení pro klienty internetových operátorů, zařadila do nabídky své služby QuickMedia IPTV speciální balíček televizních kanálů Plus 1.

Tato rozšířená nabídka přináší uživatelům QuickMedia IPTV dalších 10 exkluzivních televizních programů. Jsou jimi první český erotický kanál Leo TV, Sport 5 věnovaný výhradně automobilovému sportu a automobilismu, Nat Geo Wild nabízející pohled do krás divoké přírody (koncem roku 2008 očekáváme i české titulky), Arte zaměřený na Evropské kulturní dědictví, Extreme Sports Channel věnovaný všem milovníkům adrenalinových extrémních sportů (anglicky s českými titulky), zpravodajský kanál Sky News, filmový kanál Nostalgia přinášející archivní české a slovenské filmy, slovenský zpravodajský kanál TA3, nový strhující televizní kanál o lovu a rybolovu Fishing & Hunting Channel a v neposlední řadě také nekompromisní erotický kanál Private Spice.

Dále je v přípravě balíček HDTV kanálů „HD Plus“, který bude představen současně s novým set-top-boxem druhé generace pro IPTV vyvíjeným ve spolupráci se společností Coprosys. Z hlediska průzkumu aktuální situace v oblasti vývoje HDTV a kvality obsahu dostupného na českém trhu je v našem zájmu poskytnout uživatelům to nejlepší z dostupné nabídky programů. S příchodem nového set-top-boxu a kvalitních koncových zařízení se stane sledování televize opravdovým zážitkem.

zdroj: HDD





Reklama




Vybrané články