Quantcast

SR: UPC rozšíří kabelovou TV o Eurosport HD

| redakce | tiskobrázek k článku: SR: UPC rozšíří kabelovou TV o Eurosport HD

Společnost UPC Broadband Slovakia rozšíří v nejbližších dnech digitální programovou nabídku kabelové televize UPC Digital o HD verzi sportovního kanálu Eurosport. Program Eurosport HD bude již v pořadí šestým HD kanálem ve kabelové nabídce UPC na Slovensku.

"Môžem potvrdiť, že o Eurosport HD obohatíme našu ponuku v najbližších dňoch, podrobnejšie informácie poskytneme budúci týždeň," uvedl pro server Mediálne.sk mluvčí UPC Broadband Slovakia Jaroslav Kolár. Podle informací slovenského portálu by měl být program dostupný zákazníkům UPC Digital od úterý.

Eurosport HD se stane v pořadím šestým programem v high-definition TV. Kabelový operátor již nabízí stanice Voom HD, National Geographic HD, Trojka HD, Filmbox HD a HBO HD. UPC o sobě hovoří jako o lídrovi v oblasti HD. V nejbližší době hodlá nabídku rozšířit o další HD obsah. "Do budúcnosti budeme robiť všetko pre to, aby sme túto pozíciu udržali," doplnil mluvčí.

Pro příjem HD signálu musí mít zákazník speciální HD set top box, který si může pronajmout za pravidelný měsíční poplatek 199,-Sk.

Nabídka UPC Digital se v tomto týdnu rozšířila také o hudební televizi MTV Europe, která byla v této síti zatím jenom v analogové nabídce.





Reklama




Vybrané články