Quantcast

Dreambox DM8000 brzy v prodeji

| redakce | tiskobrázek k článku: Dreambox DM8000 brzy v prodeji

Dream Multimedia, výrobce set-top-boxů založených na operačním systému Linux, oznámil, že začal dodávat na trh nový model DM8000 HD PVR DVD. Distributoři nového Dreamboxu, který je určen zejména pro příjem kanálů ve vysokém rozlišení (HDTV), získají první dodávky ještě v tomto týdnu.

Zpočátku bude nový multimediální přístroj dostupný v omezeném množství.

V polovině listopadu bude DM8000 dostupný u všech předních distributorů zařízení pro příjem digitální TV. Ve stejném čase začne výrobce nabízet médiím zapůjčení přístroje k testům.

Nový Dreambox je přístrojem, který poskytuje výrazně vyšší výkon a funkčnost než kterýkoliv jiný HDTV přijímač na trhu. Přijímač bude mít rozhraní Ethernet a WLAN, takže se může stát multimediálním serverem pro každou domácí síť. Vedle toho je možné nainstalovat přehrávač DVD, vypalovačku nebo pevný disk, takže vyhoví přáním každého uživatele. Přístroj DM8000 PVR HD DVD se bude na trh dodávat za cenu od 899 euro.

Nový bezpečnostní hologram na obalech všech Dreamboxů zajistí ochranu zákazníků před nelegálními kopiemi přijímačů. Přístroje bez hologramu jsou nelegálně vyrobené, mají horší kvalitu a neposkytují stabilní a spolehlivý provoz Dreamboxu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články