Quantcast

MTVNHD zařazen do nabídky paketu Cyfrowy Polsat

| redakce | tiskobrázek k článku: MTVNHD zařazen do nabídky paketu Cyfrowy Polsat

Provozovatel polské satelitní platformy Cyfrowy Polsat a MTV Networks Polska uzavřely kontrakt na zařazení programu MTVNHD do nabídky největší polské placené satelitní televize. MTVNHD je nový hudební program v HD rozlišení.

V rámci promo akce bude MTVNHD do konce ledna 2009 k dispozici bez dodatečných poplatků pro všechny zákazníky s HD přijímači či moduly. Od 1. února 2009 si bude moci zákazník program objednat za příplatek 6 euro měsíčně.

"Tento mezinárodní hudební kanál perfektně doplňuje naši tématickou nabídku kanálů ve vysokém rozlišení. Věřím, že vzbudí emoce mezi mladými diváky, kteří kladou velmi velký důraz na kvalitu spojenou s příjmem hudby," uvedl Andrzej Matuszyński, výkonný ředitel pro marketing v paketu Cyfrowy Polsat SA.

V programové nabídce MTVNHD jsou hudební pořady z nabídky MTV a VH1 (koncerty, festivaly, předávání hudebních cen, dokumenty a hudba) o víkendu vysílá pásmo animovaných filmů stanice Nickelodeon. Na stanici MTVNHD divák najde relace jako HD Extreme, Chartblast, MTV Top 20 či Uncompressed.

MTVNHD je čtvrtým HD kanálem v paketu Cyfrowy Polsat - po stanicích Polsat Sport HD, Eurosport HD a HBO HD.

Program MTVNHD se vysílá na satelitu Hot Bird 6 (13°E), na kmitočtu 11,075 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4 v systémech podmíněného přístupu CryptoWorks (kabelové sítě) + Conax (Televize nové generace) + Seca Mediaguard 4 - Cameleon (Cyfra+) a nejnověji Nagravision 3 (Cyfrowy Polsat).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články