Quantcast

Jetix CEE získal zlato na Promax Awards

| redakce | tisk

Jetix Europe dnes oznámil, že jeho tým specializující se na aktivity ve Střední a Východní Evropě (CEE) vyhrál v kategorii Nejlepší televizní branding v letošním ročníku prestižních britských ocenění Promax Awards.

Znělky programového televizního bloku Jetix Max, který je vysílán v regionech Střední a Východní Evropy, včetně klíčových trhů, kterými jsou Polsko, Rumunsko, Rusko, Maďarsko a Turecko, získaly nevyšší ocenění v konkurenci hlavních britských televizních kanálů na slavnostním vyhlášení Promax Awards 1.listopadu v Londýně. Je to úplně poprvé, kdy Jetix CEE získal ocenění Promax.

Za produkcí stojí Light, jedno z předních londýnských designových studií, znělky dávají programovému bloku Jetix Max více života a představují děti v každodenních situacích a staví je do pozice hrdinů. Je až neuvěřitelné, jak si tyto znělky od září 2008, kdy se začaly vysílat, děti v celém regionu CEE oblíbily.

Maciej Bral, výkonný ředitel Jetix pro Polsko a Střední a Východní Evropu, uvedl: “Získání nejvyššího ocenění na Promax mezi konkurenčními televizními kanály BBC a Channel 4 je fantastické a zasloužené uznání pro náš vysílací tým a studio Light. Kate Morton, naše programová ředitelka a Simon Dean, vedoucí tvůrčí skupiny pro Jetix CEE, již několik let stojí na pozadí vynikajících televizních kampaní a jsem potěšen, že nyní obdrželi toto vysoké uznání za svou práci.?





Reklama




Vybrané články