Quantcast

TNK má 92 tisíc aktivních a 140 tisíc prodaných karet

| redakce | tisk

Společnost Grupa ITI představila výsledky prodeje Telewizji na Kartę (Televize na Kartě - TNK). Od zahájení prodeje služby v říjnu loňského roku do konce roku 2008 bylo prodáno 140 tisíc přístupových karet, z toho bylo 92 tisíc již zaktivovaných.

Za necelé tři měsíce provozu služby Televize na kartě jsou to výborné výsledky, které zpočátku zaskočily i samotného provozovatele Grupa ITI.

Za 3 měsíce (92 dní) bylo denně v průměru zaktivováno 1 tisíc karet, v průměru 41 zákazníků za hodinu. Prvním zákazníkům končí bezplatný příjem kompletní nabídky, která je k dispozici první tři měsíce od zaregistrování karty. Nyní se teprve ve výsledcích projeví, zda si zákazníci pořídili kartu právě kvůli neplaceným programů nebo využijí i možnost příjmu placených stanic.

Paket Televize na Kartě (TNK) obsahuje 5 neplacených programů bez časového omezení (do roku 2016) - TVP1, TVP2, TVN, TVN7 a religia.tv. Dále si může klient objednat balíček placených programů. Nabídka je vysílána ze satelitů Hot Bird (13°E) a kódována systémem Conax.

zdroj: satkurier.pl, media2.pl





Reklama




Vybrané články