Quantcast

V Chorvatsku startuje filmový kanál Cinestar TV

| redakce | tiskobrázek k článku: V Chorvatsku startuje filmový kanál Cinestar TV

V Chorvatsku již brzy zahájí vysílání v pořadí čtvrtý filmový kanál v zemi a zároveň první domácí. Za novou stanicí stojí největší chorvatský video a kino distributor Blitz-Cinestar a stanice se symbolicky bude jmenovat Cinestar TV.

Cinestar TV zahájí vysílání během měsíce března. Program se objeví v nabídce chorvatské kabelové televize B.net. O zařazení programu do své nabídky mohou usilovat i ostatní operátoři. Provozovatel nepodepsal s nikým žádnou exkluzivitu ohledně distribuce stanice.

Cinestar TV nebude prémiovým filmovým kanálem - stanice bude šířeny rámci základní programové nabídky operátorů, kteří budou šířit stanici ve své nabídce. To znamená, že populární filmový kanál TV1000 Balkan bude mít vážnou konkurenci. Cinestar TV bude vysílat 16 hodin programu denně (o víkendu 24 hodiny).

Stanice přinese úspěšné filmové titulky, celovečerní animované filmy a také dokumentární filmy spojené s filmovým průmyslem. Cinestar TV bude vysílat v původním znění s titulky. Pořady, u kterých bude k dispozici chorvatský dabing, bude kanál vysílat bez titulků v chorvatštině.

Cinestar TV bude šířen prostřednictvím kabelových sítí. Signál bude k dispozici v optických sítích. Zatím se nepočítá s distribucí programu prostřednictvím satelitu. Program bude obsahovat i reklamu.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články