Quantcast

KabelKiosk se rozšiřuje o TV ProSiebenSat1 Group

| redakce | tisk

Základní programová nabídka kabelové platformy KabelKiosk, šířená přes satelit, se rozrostla o další stanice - Pro Sieben Sat 1, Kabel Eins, N 24 a 9 Live. Rozšíření nabídky bylo možné po uzavření kontraktu akciové společnosti Eutelsat Visavision GmbH s vysílací skupinou ProSiebenSat1 Group.

Programy Pro Sieben, Sat 1, Kabel Eins, N 24 a 9 Live jsou součástí základní digitální nabídky, která již obsahuje celkem 30 programů. Těchto 5 nových programů bylo zařazeno do satelitní distribuce KabelKiosk na satelitu Eurobird 9 (9°E).

Eutelsat připravuje další rozšíření nabídky o 20 nových programů. Základní nabídka bude tak obsahovat 50 stanic. V současné době probíhají či finišují jednání ohledně vstupu dalších programů.

Paket KabelKiosk se nedávno rozšířil o programy Bibel TV, True Young TV, iMusic 1, ERF, Das Vierte, Timm TV a Yavidoclips. Další přidání programů bude možné po uvedení satelitu Eurobird 9A (bývalý Hot Bird 7A) do provozu na provozní pozici 9°E. Zvýší se počet dostupných transpondérů z 20 na 38.

Signály KabelKiosk jsou určeny pro malé a střední německé kabelové sítě. Satelitní signál programů KabelKiosk není určen pro DTH příjem a je proto kryptován systémy Conax a NDS Videoguard (simulcrypt).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články