Quantcast

TV Nova spouští další internetový server videosport.cz

| redakce | tisk

Dnešním dnem rozšiřuje TV Nova své internetové aktivity a přináší uživatelům další internetovou službu videosport.cz. Na své si přijdou zejména fanoušci sportů a sportovních odvětví, které se na televizních obrazovkách příliš neobjevují.

Videosport.cz je internetový videoserver zaměřený na zprostředkování sportovních přenosů a zpravodajských videí ze sportů, které zastoupení v televizi příliš nemají, např. florbal, skateboard, hanspaulská liga, golf, lakros, futsal - sálová kopaná, americký fotbal, handisport a mnoho dalších.

Fanoušci těchto sportů se mohou těšit na 4 - 6 přenosů za měsíc doplněných o zhruba 40 zpravodajských reportáží za měsíc.

Mezi hlavní devizu nového serveru budou patřit živé přenosy, které bude přinášet. Tento víkend nabídne uživatelům hned tři sportovní utkání. Prvním z nich bude finále celostátní ligy ve futsalu - sálové kopané v neděli 8. 3. od 14 hodin.

V sobotu a v neděli od 17 hodin přinese server videosport také přímé přenosy čtvrtfinále play off florbalové Fortuna extraligy. Domácí tým Tatran Střešovice se utká s mužstvem M-COMSBC Liberec.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články