Quantcast

Duel A. Zelenky na UPC Express: Wiliam Buchert a Radko Kubičko

| redakce | tisk

Hosty diskuzního pořadu Duel Antonína Zelenky vysílaného na televizní stanici UPC Express., která je šířena ve všech nabídkách analogové i digitální kabelové televize UPC byli tentokrát dva novináři: Wiliam Buchert (Mladá fronta Dnes) a Radko Kubičko (Český rozhlas 6). Oba hovořili o kauze bývalého poslance ČSSD, v současné době nezařazeného Petra Wolfa, o snaze politiků ovlivňovat média a také o pátém pokusu opozice vyslovit vládě Mirka Topolánka nedůvěru.

Pohled dvou špičkových komentátorů na současné dění je o to zajímavější, že může být téměř okamžitě konfrontován s vývojem na české politické scéně.

Pořad je vysílán od pondělka 23. 3. 2009 do neděle 5. 4. 2009.

„DUEL Antonína Zelenky“ je politický diskusní pořad, který od 1. května nabízí ve svém vysílání televizní stanice UPC Express. Ta je dostupná všem zákazníkům analogové a digitální kabelové televize UPC, tedy přibližně šesti stům tisícům českých domácností.

DUEL Antonína Zelenky je čtrnáctidenník a délka diskuse moderované tímto známým rozhlasovým a televizním novinářem je třicet minut. Pořad je vysílán v časech: 9:00, 13:00, 19:00 a 22:30 hod. Během následujících čtrnácti dnů je pak vždy několikrát ve stejných časech reprízován.

UPC Express je informační, zpravodajský, publicistický a zábavní televizní kanál kabelové televize UPC, který aktuálně vysílá v Praze a v sedmi regionálních variantách.

zdroj: PR UPC





Reklama




Vybrané články