Quantcast

Podíl TV Barrandov se blíží 2%

| redakce | tiskobrázek k článku: Podíl TV Barrandov se blíží 2%

Dubnová sledovanost TV Barrandov opět vzrostla o více než půl procenta. Vyplývá to z elektronického měření sledovanosti společnosti ATO, kterou má TV Barrandov k dispozici.

Celodenní průměrný share TV Barrandov představoval v dubnu 2009 1,76%, což potvrdilo pozici nejsledovanější digitální televize v zemi (v kategorii netematických ostatních tv).
Jednička mezi netematickými televizemi přitáhla diváky především českou filmovou klasikou, která patří ke značce Barrandov - nejsledovanější byly stejně jako v předešlých měsících české filmové pátky, z nichž největší pozornost vzbudil snímek Hrdina má strach s Rudolfem Hrušínským v hlavní roli.

Znovu stoupla sledovanost pořadu Politická střelnice Zuzany Bubílkové (rating 1,50%) a také cyklu České milování (rating 1,23%), který je na obrazovce nejsledovanějším dokumentem. Do desítky nejsledovanějších pořadů TV Barrandov patří také Talk show Jana Saudka, Cyranův ostrov Ivana Mládka nebo akviziční krimi seriál Zmizeli beze stopy.

Novou digitální televizi, která je na trhu 4 měsíce, od 11. ledna 2009, sleduje více než půl miliónu diváků denně. TV Barrandov podle svých plánů chce v v prvním roce vysílání dosáhnout podílu 2%, od čehož ji po dubnových výsledcích dělí 0,24%.

TV Barrandov: share 2009
Měsíc Share
leden 0,86%
únor 1,17%
březen 1,42%
duben 1,76%

zdroj: PR TV Barrandov





Reklama




Vybrané články