Quantcast

iConcerts HD odstartoval na 7E

| redakce | tiskobrázek k článku: iConcerts HD odstartoval na 7E

Na satelitu Eutelsat W3A se objevil nový kanál ve vysokém rozlišení (HDTV) pod názvem iConcerts HD. Program je kódován systémem BISS. Za produkci stanice zodpovídá společnost Transmedia Communications. Satelitní distribuce stanice je určena pro francouzské a švýcarské kabelové a IPTV sítě - Numericable, Orange, SFR, Alice, Free a Naxoo.

Kanál přináší po celý den výhradně koncerty hvězd.

Na stanici je možné sledovat koncertní vystoupení řady interpretů jako je např. Elvis Costello, Paul Simon, Yes, Bon Jovi, Marilyn Manson, Alice Cooper, Busta Rhymes, Korn, Mike and the Mechanics, UB40, Gary Moore, Ringo Starr, ZZ Top, Eric Clapton, U2, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Black Eyed Peas, Amy Winehouse, Lily Allen, Sting, Santana, The Who, Toto, Scissor Sisters a řady dalších. Provozovatel drží práva k více než 800 koncertním vystoupením a svůj archív nadále rozšiřuje.

V květnu stanice přinesla koncerty například interpretů jako je Fatboy Slim, Korn, Prince, Queen, Run DMC, One Republic, The Eagles, Tiny Turner, Gnarlsa Barkley, Tokio Hotel a Kanye West.

Program iConcerts HD je šířen prostřednictvím satelitu Eutelsat W3A (7°E), na kmitočtu 10,928 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, service ID 3, video PID 3101 (MPEG-4/HD), audio PID 3102. Signál je kryptován systémem BISS.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články