Quantcast

Paket N: Konec nTalk, start ID Investigation Discovery

| redakce | tisk

Polská satelitní pay-tv platforma N (Televize nové generace) provede další změny ve své programové nabídce. K 28. červnu 2009 bude ukončeno šíření programu nTalk. Abonenti služby budou mít k dispozici nový dokumentární program ID Investigation Discovery. Důvodem změny v nabídce je ukončení vysílání programu nTalk.

Abonenti mají právo odstoupit od smlouvy bez výpovědní lhůty a to do 24. června 2009 včetně.

Autorský kanál Televize nové generace N nabízel pořady výhradně typu talk show. Nabídka nTalk obsahovala pořady např. o společenské tématice a jiné. Stanice vysílala 16 hodin denně. Vysílání obsahovala i populární talk show Davida Lettermana, která je u nás známá z vysílání televize AXN.

ID Investigation Discovery nabízí všem zájemcům pořady nejvyšší kvality o vyšetřování zločinů. Přináší příběhy s paranormálními jevy v pozadí, zkoumá historické souvislosti a také diskuse o tajemství medicíny a úlohu vědy při odhalování pachatelů trestné činnosti.

Ve stejný den 28. června 2009 provozovatel ukončí vysílání stanic O.TV a TVN Lingua. Vedle toho TVN ustoupila z projektu Discovery Historia. Zákazníkům jsou nabízeny dva vlastní produkty - nSport a Wojna i pokój. Na podzim, provozovatel hodlá spustit dva prémiové filmové kanály pod názvem nFilm.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články