Quantcast

Začala výměna přístupových karet UPC Direct

| Tisk

logoSpolečnost UPC, provozovatel digitální satelitní placené televize UPC Direct, zahájila plošnou výměnu přístupových karet všem aktivním zákazníkům. Potvrzuje se tak informace, kterou server parabola.cz zveřejnil již 29.7.2005 ( UPC provede výměnu přístupových karet UPC Direct ).

Výměna dekódovacích karet se týká všech zákazníků, kteří používají staré typy karet. Jsou to ty karty, které začínají číselnou řadou 0 0391.... Změnu realizuje UPC za účelem zkvalitnění a lepšího zabezpečení příjmu služeb UPC Direct.



Novou dekódovací kartu získá zákazník poštou. Kartu pak vloží do přijímače. Během 15 až 20 minut od vložení karty do přijímače by mělo dojít k automatické aktivaci karty a objednaných programů. Původní kartu UPC Direct má uživatel znehodnotit, neboť tyto karty budou po dokončení výměny karet deaktivovány. Tento okamžik bude zajímavý pro všechny sběratele dekódovacích karet. Ve sbírce tak může mít i starší typ karty UPC Direct.

Změna přístupových karet za nový typy se v zahraničí stala obvyklým způsobem jak lépe zabezpečit programy a služby před neautorizovaným příjmem. Po výměnách karet a zamezení ilegálního příjmu došlo ve všech případech k výraznému nárustu počtu abonentů (podle některých údajů až o 30 procent). Uvidíme, jak změna karet pomůže k vyššímu počtu předplatitelů u nás a zda se podaří pokořit hranici 100 tisíc abonentů UPC Direct v České republice a k růstu platformy na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články