Quantcast

TechniSat představil novinku - SiehFern INFO Plus

| Tisk

logo Německý výrobce TechniSat představil začátkem tohoto týdne novinku - službu SiehFern INFO Plus. Majitelé set top boxů značky TechniSat se doposud setkávali jen se službou SiehFern INFO, což je vylepšená verze známé funkce EPG (elektronický programový průvodce). V čem se SiehFern INFO Plus liší od předchozí?

SiehFern INFO Plus je nová programová služba, která vylepšuje původní funkci SiehFern INFO. Vedle informací o programu jsou k vybraným pořadům k dispozici i obrazové materiály.

Funkci SiehFern INFO Plus mohou zatím využívat majitelé satelitních PVR set top boxů TechniSat DigiCorder S2 v novém firmware, který byl uvolněn začátkem tohoto týdne přes aktualizační soubory stažené z internetu. Od konce týdne je nový řídící software k dispozici také na satelitu Astra (19,2°E) přes funkci OTA. TechniSat připravuje tuto novinku zařadit i do ostatních set top boxů TechniSat, které jsou nyní v prodeji.



SiehFern INFO Plus v DVB-S verzi nabízí aktuální televizní program zhruba 60 satelitních programů na 7 dní dopředu. Uživatel již nepotřebuje žádný tištěný programový časopis. Aktuální program má nyní stále na dosah, kde může program třídit (i podle žánrů - filmy, zábava, zprávy, sport, dětská pojistka) a také v něm vyhledávat. PVR model DigiCorder S2 umožňuje jedním stiskem tlačítka i zvolený pořad nahrát na HDD.

TechniSat DigiCorder S2 nahrazuje na trhu předchozí model DigiCorder S1. Oproti předchozímu modelu má nový přístroj dva tunery, dva sloty CI a rozhraní USB 2.0 pro komunikaci s PC. Jednoduché úpravy záznamů lze provést přes editační funkce i přímo v menu přijímače. Předností přijímače je VFD displej a bezproblémové EPG na programech paketů CS LINK a UPC Direct.

redakce





Reklama




Vybrané články