Quantcast

Nové kanály v Česku a na Slovensku: Playboy TV, Private Spice, Adult Channel

| Tisk

Do Česka a na Slovensko míří další nové programy. Tentokrát potěší především zájemce o erotiku. Na náš trh vstupují stanice známé skupiny Playboy TV International - Playboy TV, Private Spice a Adult Channel.

Některé z uvedených stanic mají již své první diváky v České republice i na Slovensku a to především díky multiregionální satelitní platformě Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 (1°W). Digi TV z balíčku tří programů Playboy TV International nabízí stanice Playboy TV a Private Spice. Kanál Playboy TV vysílá od 23:00 do 04:00 hodiny na pozici kanálu TVS Craiova a program Private Spice je dostupný pro Českou republiku pouze v noci - od 23:00 do 05:00 hodin ráno. Po celý den i noc mohou kanál přijímat abonenti pouze na Slovensku. Stanice Adult Channel si své diváky u nás teprve hledá.

Private Spice
Stanice nabízí extrémní fantazie zaměřené na Vaše základní pudy. Nechybí tvrdý, divoký, nestydatý a živočišný sex.

Distribuci signálu Private Spice zajišťuje platforma Globecast na satelitu Hot Bird 8 (13°E), na kmitočtu 12,245 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Signál je kódován systémem Irdeto 2 a Viaccess PC 2.5. Private Spice zde vysílá 24 hodiny denně.

Adult Channel
Adult Channel - to je erotika bez cenzury. Příběhy a seriály pro dospělé s velmi detailními záběry.

Distribuční trasa pro operátory je přes britskou satelitní pay-tv Sky Digital na družici Eurobird 1 (28,5°E), na kmitočtu 11,390 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 2/3. Druhý feed Adult Channel je na družici Thor 2 (0,8°W) na transpondéru skandinávské platformy Canal Digital, na kmitočtu 11,229 GHz, polarizace horizontální, SR 24500, FEC 7/8. Signál je zde kódován systémem Conax. Vysílá od 23. do 5.hodiny ranní.

Playboy TV


Kanál přináší tradiční pořady a velkolepé show, které vzruší, přesto diváky nepohorší. Distribuci signálu zajišťuje také platforma Sky Digital. Stanice vysílá ve stejném časovém rozmezí.

Skupina Playboy TV International v pondělí začala nabízet trojici erotických programů českým a slovenským operátorům. Zda a v jakém rozsahu se tyto programy objeví na našem trhu rozhoduje především zájem diváků o tyto programy. Pokud o některý z těchto programů máte zájem, kontaktujte Vašeho provozovatele placené televize.

redakce





Reklama




Vybrané články