Quantcast

Premiere Easy - placené programy Premiere v hotelech

| Tisk

logo Společnost Premiere Hotel Entertainment GmbH (PHE) nabízí hotelům, penzionům a provozovatelům TV nabídky v hotelech zdokonalenou placenou televizi a vyúčtovací systém. Pod značkou Premiere Easy začne firma nabízet službu speciálně pro dvou až tří hvězdičkové hotely. Zajímavá je i pro malé hotely čtyř hvězdičkové.

Služba Premiere Easy může být zapojena na dosavadních TV, výměna televizoru nebo doplňkového hardware na pokojích není nutná.

Kanály Premiere zaručují prvotřídní zábavu a také obsah na vyžádání (On Demand). Objednání placených programů Premiere je velmi jednoduché: host si vybrané programy zaktivuje na telefonním čísle během několika sekund. Ovládací menu na obrazovce je velmi přehledné a pohodlné. Za objednané programy pak zákazník zaplatí na recepci hotelu.



Službu Premiere Easy pro PHE vyvíjela firma Ondamedia, specialista na hotelové systémy. "S Premiere Easy mi povýšíme zábavu do zcela nové kapitoly. Právě Pro střední třídu hotelů nebylo nikdy jednodušší, kdy Premiere Easy spojovala nové, technicky inteligentní řešení s maximálním komfortem a velmi atraktivní cenou," říká k novince Tonio Fruehauf, vice prezident Premiere Hotel & Business Projects. PHE může nabízet službu Premiere Easy hotelům po celé Evropě.

Patentovaný systém Ondamedia má pro hoteliéry další výhody. Programy Premiere Easy může zákazník přijímat přes satelit nebo kabel, obsah On-Demand automaticky přes DSL přípojku. O bezproblémový chod se postará firma Ondamedia, která bude chod sítě monitorovat.

redakce





Reklama




Vybrané články