Quantcast

2 měsíce zdarma MULTI na nových TT Kartách

| Tisk

logo TRADE and TECHNOLOGY, dodavatel přístupových karet pro příjem českých a slovenských programů, přichází s akční nabídkou, která osloví především nové zákazníky. Každá TT Karta Standard a TT Karta Sezóna registrovaná od 3. prosince 2007 do 10. ledna 2008 získává automaticky základní placený balíček MULTI po dobu dvou měsíců zcela zdarma.

MULTI je nový produkt ze Slovenska (TBDS), který v současnosti obsahuje celkem 7 placených programů různých žánrů (sport, dokumentární filmy, filmy, dětské pořady a erotika).

Nabídka MULTI v současnosti obsahuje programy:

Galaxie sport (sport)
Viasat Explorer (dokumenty, akce)
Viasat History (historie)
FILM BOX (filmy)
NONSTOP KINO (filmy)
Jim Jam (dětské programy)
Spice (erotika)

Další programy (HBO, XXX Xtreme a CS Film) jsou od prosince 2007 dostupné na kartách tohoto distributora jako prémiové kanály - za příplatek k základní placené nabídce MULTI.

Nova Cinema a STV bez omezení

Vedle 2 měsíců bezplatného příjmu základní placené nabídky MULTI získá nový klient ve výše uvedeném období na obou typech TT karet i automaticky a bezplatně filmový kanál Nova Cinema a oba programy Slovenské televize (STV), tj. Jednotka a Dvojka bez časového omezení.

Jak registrovat TT Kartu

TT Kartu je možné zaregistrovat elektronicky na www.t-t.cz a nejjednodušším a nejrychlejším způsobem si divák zaktivuje nejen neplacené programy, ale během probíhající propagační akce i balíček MULTI. Samozřejmě je možné využít i tradičního způsobu registrace – zaslat vyplněný formulář Žádost o registraci poštou.

technické parametry příjmu kanálu Galaxie Sport (z balíčku MULTI):

satelit: Astra 3A (23,5°E)
kmitočet: 12,525 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4



technické parametry programů balíčku MULTI (Viasat Explorer/Spice, Viasat History, JimJam, Filmbox, Nonstop Kino) a Nova Cinema:

satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 11,992 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články