Quantcast

Akce 2 měsíce MULTI s TT Kartou opět prodloužena

| Tisk

logo Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY, tradiční distributor přístupových karet pro příjem satelitních programů (TT Karet), přichází s prodloužením propagační akce pro své nové zákazníky zaměřené na volitelné televizní programy.

Po příznivé odezvě na akci - Každá nová TT Karta se dvěma měsíci balíčku MULTI - se nyní tato akce prodlužuje do 31. ledna 2009.

Každá nová aktivace TT Karty stále s 2 měsíčním bonusem
Programový balíček MULTI bude v blízké budoucnosti opět atraktivnější, na říjen 2008 připravujeme další dva nové programy, čímž se celkový počet programů rozroste na dvanáct.

FILM BOX (filmy)
FILM BOX EXTRA (filmy)
NOSTALGIA (čs. Filmy)
Viasat Explorer (dokumenty, akce)
Viasat History (dokumenty, historie)
Jim Jam (dětské programy)
Galaxie sport (sport)
Sport 5 (motorismus)
EUROSPORT 19,2°E (sport) připravujeme
Spice (erotika)


XXX Xtreme (hard core)
LEO TV (live erotika) Připravujeme

Jak využít akční nabídky
Každý uživatel, který si v období do 31. ledna 2009 registruje svoji novou TT Kartu Standard nebo novou TT Kartu Sezóna (obsahují až 15 neplacených programů) obdrží bonus v hodnotě 2 měsíční aktivace balíčku MULTI (12 programů) počínaje datem registrace karty.

Pokyny pro registraci jsou přiloženy v každém balení TT Karty. Registraci lze provést velmi jednoduše vyplněním tzv. registračního formuláře buďto online na internetových stránkách www.t-t.cz (doporučujeme) nebo písemně poštou.

Michal Kopřiva
TRADE and TECHNOLOGY





Reklama




Vybrané články