Quantcast

Parametry programu TV Barrandov na Skylinku

| Tisk

logo Společnosti Towercom a TradeTec dnes oznámily technické parametry programu TV Barrandov šířené na platformě Skylink. Program se bude vysílat přes satelit Astra 1E (23,5E).

Diváci najdou program na následujících parametrech:

satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 11 797 MHz
polarizace: Horizontální
SR: 27 500
FEC: 3/4

TV Barrandov se stane od 11. 1. 2009, kdy zahájí vysílání, součástí neplacené nabídky televizních programů Skylink. Program bude kódován systémem podmíněného přístupu CryptoWorks. Uživatelé všech dekódovacích karet Skylink Standard (TT Karet Standard) registrovaných v České republice získají automaticky přístup k vysílání nového programu bez jakýchkoli poplatků.



Program bude součástí neplacené nabídky i na kartách Gital. Uživatelé těchto karet naladí program na stejných parametrech jako majitelé karet Skylink.

V nabídce bude i na pay-tv platformě UPC Direct (Astra 1G, 19,2°E) v základní nabídce Rodina. Dále v kabelových a IPTV sítích a v rámci nastupujícího digitálního pozemního vysílání (DVB-T) v rámci sítě 2 společnosti České Radiokomunikace. Ve stejném paketu již vysílá TV Nova, Prima TV, od 15.12. také Nova Cinema.

redakce





Reklama




Vybrané články